söndag 2 oktober 2011

För att kunna trimma mina rutiner lägger jag upp flera bilder. Om de ger en reaktion i form av om mottagningen fungerar bra hos er, är jag tacksam.

Översta bildens motiv slog mig när jag så hästen och traktorn bredvid varandra. Den arbetslösa hästa-pållen bredvid det moderna jordbruket.

 Denna bild är helt enkelt några sjöfåglar som jag tyckte utgjorde en komplettering till den lilla fiskebåten som gungade ganska friskt. Bilden är från Vikhög.

 Den maffiga traktorn ställde jag mig i vägen för utanför Löddesborgs slott. Den är ganska anorlunda jämfört med den Farmall M som jag körde som grabb. Som gammal traktorförare hälsar jag med uppsträckt hand när traktorn passerar. Hälsningen besvarades naturligtvis - oss traktorförare emellan.


I fredags var det underbart fotoväder. En utflykt till Söderåsens Nationalpark passade bra då det var lite dimma i luften. Det här är en mamma med två barn som jag tyckte gjorde sig bra i det dimljus som strålade ner genom träden. Gruppen utgör ju bara ett komplement i bilden.

 Uppe på Kopparhatten växte denna svampkoloni. Jag fick lägga mig platt på marken för att försöka få lite perspektiv underifrån. Ganska effektfullt.

Detta är en Småskrake som jag träffade på i Salviken under förra veckan. Avstånd ca 15 m. För att bli av med mig dök den snart.

Texten har inte kommit precis där jag ville men övning kanske ger färdighet. Det är roligt att leva för då får man se hur det går.

1 kommentar:

  1. Härliga bilder med kanonbra dispositioner. Mamman med barnen i parken, ser nästan ut som något religiöst håller på att hända. Men bäst gillar jag den där gamla jordbruksmetoder möter nya...

    SvaraRadera