måndag 10 oktober 2011

Atmosfär av oktober

På bilden här nedan kan man se ett par vattenslöjor som forsar nedför berget. Den bilden kommer från ett ställe som heter Hallamölla och ligger i östra Skåne, inte så långt från Kivik. Jag har tagit bort prickarna från ö i mölla och då blir det hallamolla, vilket är entrénamnet till den här blogen. Det är ett ställe som man gärna kan besöka. Det är ett bra utflyktsmål och man kan gärna ha kaffe och bulle med dit, så att man sätter sig en stund och tar det lugnt.


Det finns en omtalad bok som heter "Tre män i en båt". Eftersom den bokens handling utspelar sig på floden Themsen, är jag inte säker på att det är just de tre männen och just den båten som syns på bilden. Där står SIN på sidan. Kan det betyda Simrishamn? I vilket fall så är det dimmigt och det är det ju ofta på Themsen. Men vad gör dom? Den enkla förklaringen är att bilden i sin helhet är arrangerad. Jag har beställt fram dimma och båt och gubbar och grejor i luften. Alla kan förstå att det inte är billigt att ta en bild.


I söndags morse var jag som vanligt uppe och väckte tuppen. Detta är väldigt viktigt speciellt på söndagsmornarna. När jag tittade ut genom köksfönstret fick jag se att solen höll på att gå upp och eftersom jag av en händelse råkade ha papper och penna liggande framme, gjorde jag raskt ett par teckningar över hur det såg ut. Inte så illa, va?
Hösten kommer naturligtvis att rulla vidare och förhoppningsvis kan det bli flera bilder somblir värda att lägga upp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar