fredag 4 november 2016

Rövarekulan
I går körde jag till Rövarkulan. Jag hade en föreställning om att det där skulle vara möjlighet till bra höstfotografering. Så var det också. Jag tror att jag under min levnad, inte sett motsvarande explosion av färger. Det blev dubbel utdelning; först att vandra runt bland alla dessa färger och att sedan gå hem och lägga in bilderna i Fotosofen. Här kommer många höstbilder, varvade med en och annan fågelbild som jag tagit vid andra tillfällen.
Blåmes, unge.Gråhakedopping.

Brun Kärrhök på jakt.
Glada.
 Brushane.


Ejderhona med unge.
Fasantupp.
Fisktärna som landar.
Gravand hane. Precis som hos människorna är hanarna väldigt stiliga.


Fiskmås.
Råka med valnöt. Hur hittade hen den?Hämpling.

Småskrake.Törnskata. Hen har just fått in lunchen.


Hej så länge.

1 kommentar:

  1. Det fungerar inte med prenumerationen, nu klickar jag i en ruta längst
    ner till höger om där det står "avisera mig", i höjd med "publicerarutan"
    till höger i blått...

    SvaraRadera