onsdag 1 oktober 2014

Fantasier bakom grinden.Här står jag bakom grinden och tittat ut över min framtid. Läget är inte det bästa. Grinden är stängd och jag når inte upp för att öppna. Jag kommer inte UT.


Jag kan bara vänta i kön med kompisarna. Jag gör ett utbrytningsförsök, men......


Vuxna fröken rycker mig i jackan och kompisarna tittar på.

Jag har sett hur de grabbar som är nästan stora, målar fina bilder på tomma cementväggar på nätterna. Det skall jag också göra. Jag köper sprejburkar med färg och gör snygga bilder. Det är nog förbjudet, men det blir fint och ingen rycker mig i jackan när jag håller på att måla.När jag blir riktigt stor, då skall jag bli som karlarna på granntomten. Jag skall ha en jättestor lyftkran och jag skall riva skorstenar. Så här kommer det att se ut:


Karlarna i hisskorgen flyttar jag runt skorstenen, sakta och försiktigt. Vi har fått order om att vartefter vi lossar teglet, skall det kastas ner inuti skorstenen så att vi inte skadar någon på marken. Det går fint!


Som ni ser har killarna i korgen en extra säkerhet med sele och en lina från lyftkroken till selen. Skulle något hända med korgen så faller de inte ner. Det är min personal som jobbar i korgen.

Det finns många jobb jag kan göra med en sån stor lyftkran. Jag kan hjälpa till att laga bryggor som blåst sönder och jag kan lägga båtar i vattnet i hamnen. Det finns massor med jobb.


Sen när jag blir riktigt gammal, då skall jag ha det bra. Jag kan gå ut och äta korv när jag vill.Jag har också en kompis som jag gillar och som gillar mig också. Hemma sitter han på min axel när jag äter och så säger han:


"Du - kan vi inte ha fisk till middag i stället för korv"?

2 kommentarer:

  1. Hej igen!
    Lite spretigt denna gången - men - kungsfiskaren är jättefin!!
    Kram Majsan

    SvaraRadera
  2. Lite vas i färgerna Gillis. Men snyggt.Skogsmulle

    SvaraRadera