söndag 29 juni 2014

Beskrivning av vardagen

Då min avsikt är att ge er en bild av det liv som hustrun och jag lever, kommer jag att denna gång ge er bilder som beskriver just detta. Vi är människor som står med alla fyra fötterna på jorden och sällan säger/skriver något som inte stämmer med verkligheten.

Först kommer en bild på vår tupp. Så här sprudlande glad blir han när jag släpper ut honom på morgnarna. Nu förstår han att han under ytterligare en dag kan uppvakta alla hönorna, Hurra! Hönorna lägger sina huvuden på sned och tittar snällt på tuppen.


När jag tittar ut över ängarna så hoppar Rödbenorna omkring och leker med varandra. De här håller på att hoppa bock.


Tittar man ut genom vårt köksfönster (bild på fönstret kommer nedan) och detaljstuderar vår trädgård så ser  man hur det växer de mest förunderliga blommor nästan året om. Titta här!


Lyfter man blicken och tittar lite längre bort, ser det ut så här.


Nu säger någon att; Han har ju hållit kameran snett. Men så är det inte. Detta är den faktiska lutningen på vår omgivning och vi trivs väldigt bra med det. Tycker ni inte träden har vuxit väldigt mycket trots att bilden är tagen för en månad sedan?

Så här dags på dagen skall vi göra hemmets inköp. Hustrun har tagit en bild på mig när jag kör iväg till Konsum.


Som ni ser så lutar marken på den här bilden också, så det är sant som jag skrev till den förra bilden att Skåne inte alls är platt.

När inköpsresan är avklarad och alla förnödenheter är stuvade på plats så skall vi äta middag. Det gör vi i köket och här får ni se hur det ser ut där och vid det fönster som jag skrev om högre upp.


Det var lite högst personliga bilder som jag inte brukar visa för NÅGON så ni är favoriserade som får komma mig lite närmare inpå livet.

1 kommentar:

  1. Ha - ha, nu fick du allt till det riktigt bra!

    Kram Majsan

    SvaraRadera