fredag 23 maj 2014

Dags igen.

Nu har jag sovit en stund på hur jag skall gå vidare med att skicka vykort till goda vänner och bekanta. Det blir ett försök att använda min blogg: Fotosofen som grund för meddelandena. Samma sak gäller, som tidigare; vill ni inte ha dessa bilder med lite kommentarer så säg bara till så tar jag bort adressen.
Det kan gott hända att det blir någon förändring efter det att jag får en uppfattning om hur kommunikationen fungerar. Skälet till mitt nya upplägg är att när jag skickade bilder via e-post så räckte inte mitt abonnemang till - jag fick köpa mera gigabyte varje månad.


Nu börjar det.......

I morse när jag gått ner till floden för att begrunda mina senaste synder, fick jag besök av den här personen. Han är ganska påträngande men likafullt vill vi gärna ha honom i närheten. Jag kan nog säga att han är lika folkkär som Monica Zetterlund. Han är grundaren av all tillverkning av gökur.
Så här ser han ut.


 Han försvann dock ganska snabbt. Det tog ju heller inte så lång tid för mig att gå igenom mitt syndaregister. Det är ju väldigt begränsat numera.

Min uppmärksamhet upptogs i stället av ett gäng bråkstakar som gärna håller till i vårat fina badvatten. De inte bara slåss med varandra. De angriper även andra fåglar som är här för att bada. Jag har fått för mig att det är honorna som är mest grälsjuka men det kan jag inte bevisa för hannar och honor ser exakt likadana ut av släktet Sothöns. Kan jag ha fel för mig om bråkighet?


Det blir inte mera i denna första provsändning.

Ha det gott!


Gillis

 

2 kommentarer:

  1. Jag som trodde han gått i ide. But never the less, förbannat bra bilder....

    SvaraRadera
  2. Duger gott som vykort - att klicka på länken är inga problem!

    Kram Majsan

    SvaraRadera