tisdag 31 juli 2012

Många bilder blir det.....


Det är ett tag sedan jag skrev på min blogg. Jag startar här med några opsretensiösa bilder.

Jag har varit i Dalsland några dagar. På museét i Upperud kan man se denna grävling som är gjord av sopborstar. Var kommer alla idéer ifrån?En annan idé som måste ha haft ordentlig kraft är tanken bakom placeriangen av denna båt, som låg i en lagom lantlig trädgård mitt inne i Dalsland. Hur har hon hamnat här? Det måste ha varit en skönhet när det begav sig. Hur många år har den legat här och förfallit? Vilka vatten har den seglat på? Vem har varit ägare till henne och vem är ägare idag? Jag hittade inget svar på någon av mina frågor.Bakom ett buskage i Snäcke hittade jag detta fönster som satt i en förfallen byggnad. Ett snyggt motiv av ett gamalt fönster som ingen utom ni som tittar på mina bilder ser. En dold skönhet. Det är kul bara att upptäcka ett sådant motiv. Vilken marodör har slagit sönder rutorna? Informera mig gärna om ni vet.

Många tankar i huvudet på mig.......

1 kommentar:

  1. Hej!

    Bra bilder och roliga och lite filosofiska kommentarer.
    Den som slagit ut rutorna i Snäcke är nog död och begraven. När jag var där i slutet av 60-talet och början av 70-talet så kvarnen precis likadan ut med utslagna rutor och igenväxt omgivning.

    Kram Majsan

    SvaraRadera