måndag 14 juli 2014

Sommartider


Så här dags på året finns det fullt med färger vart man än tittar. Därför tänkte jag visa en del svart/vita bilder i en svit. Det blir inte några kommentarer till bilderna utan de kommer som de är.
Nu under en tid framöver skall jag sitta vid Ånimmens strand, både tidiga morgnar och ganska sena kvällar, för att försöka komma i kontakt med motiv som passar både mig och kameran. Det blir i första hand ljudupplevelser, som känns i sinnet. Tranor, Storlom, Gäss och en massa "sylvia"-kvitter från många sångare.
 Jag sover i "boa" och har eget uetedass med två pipor och som inne i är målat i rosa färg. Humlor och getingar kommer in genom springorna och kryper in i håligheter där de byggt sina bon. Trafiken pågår hela tiden och sker i kombination med ett väldigt behagligt lugn som vilar över platsen.

Jag hoppas vi alla får en fin sommar!

1 kommentar:

  1. Gokväll!

    Bilderna gör sig även i svartvitt fast på ett annorlunda sätt. Men - fåglarna vill jag njuta av i färg! Kram Majsan

    SvaraRadera