tisdag 2 oktober 2012

Miljöer hemomkringJag träffar ibland på underliga skeenden i min närhet. En morgon, som startar med en stilla promenad i havsmiljö; vad händer då? Jo, jag får se en kvinna i sina bästa år som kör moped på ett helt oväntat ställe. Hon har dessutom ingen hjälm på sig och hon kör fort!


Till hennes fördel kan sägas att hennes hårslinga gör sig bra i fartvinden men för min egen säkerhets skull hoppar jag snabbt över räcket och ner i vattnet. Det blev min räddning, men morgonpromenaden fick ett snabbt slut.

En annan morgon var det dimma ute. Dimma brukar ge fina fototillfällen. Jag har numera blivit så djärv att jag vågar visa upp dessa två dimbilder. De är från samma område även om man inte kan se det direkt. Jag säger inte var de är tagna för då kommer ni bara dit så fort det blir dimma igen.
En nära bekant till mig frågade vad som finns bakom buskarna. Jag avslöjade för hen att; där är det vatten. Bilden blir ju inte sämre av att man avslöjar lite grann om omgivningen.

Nu blir det inte mera bilder med dimma denna gång. Nu går jag över till sköldpaddsört och livet kring dessa. Ni har naturligtvis ingen aning om vem som håller till i dess blommor, som faktiskt liknar lejongap med lite generös tolkning. Men jag skall visa er hur invånarna ser ut. Titta här!Man kan riktigt se hur frömjölet ryker kring hen. Bara för att ni inte skall tro att alla invånarna ser likadana ut kommer här en nära släkting att visas upp.


Nu har jag inte mera spam på lager för denna gång, så det blir lugnt en kort period, men vänta bara, terrorn kommer att fortsätta!

1 kommentar:

  1. Att du hoppa i plurret är väl ändå båg?!!!

    Kram Majsan

    SvaraRadera