söndag 18 november 2018

Blandad kompott.

2018 09 18

Det har förflutit lite tid sedan jag senast gjorde ett inlägg. 


DU KAN INTE LEVA OM DITT LIV. DET ÄR DET SOM ÄR SJÄLVA GREJEN!

Detta har Jonas Gardell sagt. Yttrandet drabbade mig mitt i mellangärdet. Den andra meningen understryker innehållet i den första meningen!

Jag tänker ofta och gärna på de två meningarna.

----------------------------

Här serverar jag, som rubriken lyder, en blandad kompott av bilder.

Koltrasten satte sig på bästa platsen när hen fick höra talas om vad bilden skulle användas till.
Fotograf Nordén ligger fortfarande på soffan så jag tar med mig min egen kamera och går ut.Skatan är en fin fågel. Just den här fågeln har så fina stjärtfjädrar. Den är berömd i hela häradet.En annan specialfågel är den här Talgoxen. Den stirrar på mig hela tiden. Det är precis som om den inte kan se sig mätt på mig.Den här soffan står nere på kajen. När jag sätter sig i den får jag alla möjliga synupplevelser med anknytning till havet.

Jag skall visa dig.Det här fartyget var så långt att jag inte fick med hela i kameralinsen.
Hon heter Lily Bolten
Hon är 180 m lång.
Hon är 28 m bred.
Hon går i 12 knop.
Hon behöver 10 m vattendjup.
Hennes anrop är A8TJ5.
Hon bor i LiberiaHär kommer kanske Lily Bolten att lägga till. Det ser ut som ankommande oväder vid horisonten.Den här piren är krokigt byggd men det ser trevligt ut i alla fall.Den här lille gynnaren har du aldrig sett tidigare för hen bor bland träden hemma hos mig.
Hen kom och berättade om en osnygg sak som jag var tvungen att ta en bild på.Så här såg eländet ut.Bara för att visa vilket som är bästa husdjuret får du se nästa bild.Hej så länge.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar